Erasmus+ Programı Öğrenci Staj Hareketliliği Yabancı Dil Sınav Tarihi

5-20 Şubat 2024 tarihleri arasında Erasmus+ Programı Öğrenci Staj Hareketliliği ilanına çevrimiçi başvuru gerçekleştirerek kabul mektubunu yüklemiş olan adaylar için düzenlenecek olan yabancı dil seviye tespit sınavı bilgileri aşağıdaki gibidir:
Söz konusu yabancı dil seviye tespit sınavı, 8 Mart 2024 Cuma günü saat 14:00’da Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından kendi binalarında yapılacaktır.
Sınava girilecek derslikler sınav günü asılacak olan listeler yoluyla duyurulacak ve yanında  kimlik belgesi (TC Kimlik Belgesi, Sürücü Belgesi, Pasaport) bulunmayanlar sınava alınmayacaktır.
Başvurular arasından kabul mektubu yükleyerek sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 05.03.2024 11:48 Okunma Sayısı : 209

Son Duyurular