ERASMUS+ PROGRAMI PERSONEL HAREKETLİLİĞİ 2023 SÖZLEŞME DÖNEMİ BAŞVURU SONUÇLARI

ERASMUS+ PROGRAMI
PERSONEL HAREKETLİLİĞİ
2023 SÖZLEŞME DÖNEMİ BAŞVURU SONUÇLARI

Erasmus+ Programı kapsamında, 2023 Sözleşme Dönemi dâhilinde, 31.07.2025 tarihine kadar gerçekleştirilmesi kaydıyla, Personel Hareketliliği faaliyetlerinden yararlanabilmek amacıyla, Üniversitemiz web sitesinde yayımlanan çağrıya 27 Mart 2024 – 11 Nisan 2024 tarihleri arasında TURNA portal aracılığıyla çevrimiçi başvuru yapmış üniversitemiz personeli, ilgili başvuru ilanlarında yayımlanan aday puanlama cetvelleri esas alınarak değerlendirmeye tabi tutulmuştur. Rektörlük onayı ile oluşturulmuş olan Erasmus+ Personel Değerlendirme Komisyonu’nca gerçekleştirilen değerlendirmeler neticesinde, programdan hibeli yararlanmaya hak kazanan ASIL adaylar, YEDEK olarak seçilen adaylar ve HİBESİZ olarak hareketlilikten yararlanabilecek adaylar belirlenmiştir.

Seçim sonuçlarına itiraz etmek isteyenler, bu ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 3 iş günü içinde dilekçe ile Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü’ne başvuru yapabilirler.

Hak kazanan ASIL hibe yararlanıcısı adaylar ile bundan sonraki süreçler için e-posta ile iletişime geçilecektir.

Başvuru sonuçlarına aşağıda verilen linkler üzerinden ulaşabilirsiniz.

Personel Ders Verme Hareketliliği Sonuçları
Personel Eğitim Alma Hareketliliği Sonuçları