Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesinde Renkli Görüntüler Eşliğinde Çocuk Şenliği Düzenlendi.

Ülkemizde ilk olma özelliği taşıyan “Çocuk Şenliği”, renkli görüntüler eşliğinde Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi yerleşkesinde gerçekleştirildi.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin öncülüğünde, üniversitemiz öğrenci topluluklarının desteği ile Muğla Valiliği, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve Muğla Valiliği İl Göç İdaresi Müdürlüğünün katkılarıyla “Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Çocuk Şenliği” düzenlendi. Çocuk haftası olarak tasarlanan “Çocuk Şenliği”nde 5 gün boyunca (16-20 Mayıs 2022) birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirildi. Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğünün de katılımı ile üniversitemizde eğitim alan uluslararası öğrencilerin kendi kültürlerini tanıtma fırsatı bulduğu stantlar, şenliğe katılan yetişkinler ve çocuklar tarafından büyük ilgi görürken, ortaya eğlenceli ve renkli görüntüler çıktı.

Son Güncelleme Tarihi : 02.08.2022 09:22 Okunma Sayısı : 642