Erasmus+ Programı Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM) 2020 Projesi Öğrenci Hareketliliği Başvuru Sonuçları

                                                                                                 

Erasmus+ Programı
Program Ülkeleri ile Ortak Ülkeler Arasında Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM)
2020 KA107 Projesi
Öğrenci Öğrenim Hareketliliği
Başvuru Sonuçları
 

Erasmus+ Programı Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM) kapsamında 2022-2023 Akademik Yılı içinde öğrenim hareketliliği faaliyeti katılımcısı olmak üzere 2-22 Mart 2022 tarihleri arasında ilgili çağrımıza başvuru yapmış olan öğrencilerimiz için değerlendirme süreci tamamlanmış olup sonuçlar aşağıda linki verilen tabloda mevcuttur. 
 
Başvuru yapmış olan her öğrenci değerlendirme için kullanılan tüm kategorilerdeki durumları ve puanlarıyla tabloda yer almıştır.
 
Çağrıya yapılan toplam başvuru sayısı 13 olarak kaydedilmiştir. Başvuru sayısının azlığı ve yabancı dil sınav sonuçlarının adayların çoğunluğu için yetersiz olması sebebiyle, Erasmus+ KA107 Yürütme Komisyonu, mevcut giden öğrenci kontenjanlarını kullanabilmek adına, başvurular öncesi ilan edilmiş olan yabancı dil baraj seviyelerini 5 puan düşürmek suretiyle değerlendirmeleri gerçekleştirme kararı almıştır. 
 
Yabancı dil sınavına girmeyen ya da yabancı dil puanı, yerleştirmeye esas asgari yabancı dil puanı (baraj) altında kalan başvuru sahipleri ASIL ADAY ya da YEDEK ADAY olarak belirlenememiş ve yerleştirmeye dâhil olmamıştır. Diğer öğrenciler % 50 akademik başarı puanı ve % 50 yabancı dil puanı kriterine göre oluşturulan Erasmus Puanı ve ayrıca ilanda belirtilen “ortak üniversitelere göre yerleştirmede öncelikli bölüm” dikkate alınarak, mevcut kontenjanlar dâhilinde yerleştirilmiştir.  
 
ASIL ADAY olarak belirlenen ve ICM kapsamında hibeli katılımcı olmaya hak kazanan ADAY öğrenciler, başvuru yapmış oldukları Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü Erasmus Ofisini bizzat ziyaret ederek, bundan sonraki süreç hakkında bilgi almakla yükümlüdür.
 
İşbu ilan ile belirlendiği üzere programdan ASIL ADAY olarak yararlanmaya hak kazanmış ancak hakkından feragat etmek isteyen öğrencilere 5 Mayıs 2022 Perşembe günü mesai bitimine kadar feragat etme süresi tanınacaktır.
 
Erasmus ICM 2020 Proje Dönemi Başvuru Sonuçları Tablosu

Son Güncelleme Tarihi : 22.06.2022 11:40 Okunma Sayısı : 604

Son Duyurular